In domeniul IT o retea este un grup de doua sau mai multe echipamente IT care se pot interconectate si permit transferul de informatii. Echipamentele care prin constructia sa detine componente hardware de retelistica pot face conexiuni care se realizeaza prin retele cu cablu, prin semnal radio (wireless), linii telefonice sau pentru distante foarte mari, legaturi prin satelit. Suntem specializati in realizarea si intretinerea de retele pentru ca suntem pasionati cu ceea ce facem si dorim sa multumim toti clientii nostri, astfel in cat putem realiza mici retele formate din doua echipamente si pana la retele complexe ce necesita o analiza amanuntita.

(LAN) Servicii retele locale

Help IT ofera servicii profesionale de gestiune si suport a retelelor locale cablate (LAN - Local Area Networking) si wireless. Serviciul include evaluarea cerintelor, proiectarea, implementarea si suportul retelei locale, precum si administrarea si securizarea acesteia.

1

Wireless LAN Services

Help IT ofera o solutie de wireless LAN (ca serviciu) care poate oferi performante, capacitate si securitate de nivel ridicat precum si acoperire corespunzatoare pentru locatii mari, de exemplu campusuri universitare, sau in conditii de mediu dificile, cum ar fi in depozite.

1

Proiectare si constructie retea

Serviciul de conectivitate a retelei ofera competentele necesare pentru evaluarea infrastructurii existente de retea si propunerea solutiilor optime pentru a asigura o operare mai eficienta si mai rapida.

Gestionare si Monitorizare

Serviciul de Gestionare a Retelei se refera la operarea si efectuarea de servicii de mentenanta pentru infrastructura unei retele existente (WAN/LAN/WLAN) intr-un birou/corporatie si asigurarea nivelului de functionalitate si disponibilitate necesar.


LoadingRetrieving latest tweet...

Inapoi sus

Ne puteti urmari pe Twitter si Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile si ofertele lansate de noi.
2008 - 2023 [558986] © Help IT. All rights reserved.